28-09-04

MEDIA - Eva Pauwels

Wie de voorbije weken in ons Belgenlandje vertoefde, kon er niet naast kijken. Bijna op elke cover van onze roddelblaadjes stond er wel een foto van Eva Pauwels. De ene foto al wat uitdagender dan de andere.
 
Het is een echte klucht geworden. Het begon enkele jaren terug, toen mooie uitbundige Eva een relatie begon met niemand minder dan Jacques Vermeire. Ze kregen samen kindjes, maar gingen toch uiteen. Waar het mis is gelopen? De borstvergroting? Ik zou het niet weten.
Ons aller Eva zocht steeds meer de publiciteit op. Naaktreportage in de Cover... en toen het wat rustiger werd was de tijd gekomen voor een nieuw sensationeel verhaal: haar outing als lesbienne en haar nieuwe relatie die in de Story uitgebreid te volgen was. We lijken steeds meer op elkaar, zo luidde het toen en meteen schoor ze al haar mooie haren af. Ook een tattoo op haar schouder moest haar band met vrouwlief versterken.
 
Meteen stond niets haar succes in de weg. Een eigen tv programma, stel je voor! Dat het een platvloerse en nietszeggend programma werd, dat moeten we er maar bijnemen.
Ondertussen loopt haar relatie ten einde: jaloezie, zo staat het in de Story. Wie genoeg heeft van die soapverhaaltjes en enkel plaatjes wilt: effe de P doorbladeren (momenteel mogen we haar bewonderen op de cover van de nieuwe P samen met mooie Joyce) of je een Maxim kopen (of hoe noemt dat boekske).
 
Kijk, we hebben niks tegen Eva, natuurlijk niet. Waarschijnlijk is het een heel spontane vrouw. Maar de manier waarop ze haar al dat niet lesbisch zijn beleeft, daar hebben we moeite mee. Het lijkt wel een bevestiging van alle vooroordelen: je weet wel, kort haar, je jongensachtig gedragen. Terwijl wij net moeite proberen te doen om er super vrouwelijk uit te zien.
 
Ook het feit dat er zoveel bekende vlamingen in de boekjes komen pronken met hun nieuwe liefde, kinderen, het zwanger zijn of hun nieuwe woonst. Wat is het toch fijn te weten dat Will Tura een gigantische zwembad in zijn achtertuin heeft en dat alles ok is met Veronique de Cock. Jongens, is er echt geen interessanter nieuws te rapen ? Laat iedereen zijn eigen leventje leiden, scherm je priveleven af van de buitenwereld en je vermijdt heel wat roddels of leedvermaak...

16:57 Gepost door Lisbeth | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

eva Eva Pauwels mediageil????Waarom om haar naaktreportage??Er zijn andere fotomodels die ook naakt poseren,waarom mag eva dat dan niet he!!Of zijn jullie een tikkeltje j.... op haar.

Gepost door: jannine | 15-10-04

EVA PAUWELS VERLOS ONS AUB VAN EEN SLET ZOALS DEZE PERSOON. ZE VERDIENT HET NIET OM ZOVEEL PUBLICITEIT TE KRIJGEN. WEG MET ZO EEN SLECHT VOORBEELD

Gepost door: LOWE | 17-10-04

slecht voorbeeld ?? weg met zo een slecht voorbeeld ??? Wat is dat nu voor een domme uitspraak. Er zijn zoveel hetero's die ook veel publiciteit krijgen zonder dat ze het "verdienen" ....hoor je dan ook zoveel hetero's klagen dat die bv's een slecht voorbeeld zijn voor alle andere hetero's ? Ik heb zoiets in ieder geval nog niet gelezen of gehoord !

Gepost door: Sanne | 17-10-04

Jaloers ? jaloers op zo iemand ? hell no... Wat vinden jullie dan zo tof aan die Eva? het feit dat ze geen haar heeft, zich gedraagd als een onnozel wicht zonder hersenen, zich voordoet als lesbische naargelang het haar uitkomt of het feit dat ze haar plastieken tieten toont ?

In ieder geval: ik kan je zo honderd bv's noemen die heel wat interessanter zijn... nu ik er over nadenk: alle andere bv's zijn interessanter. lol.

Gepost door: Leentje | 19-10-04

reply Nee, we zijn allemaal jaloers op jou ....LOL !!!!
Jij bent idd eenmaal zo stabiel in je leven en oh niet te vergeten je hebt meer haar ook :-p
Wie heeft hier neergeschreven dat ze tof is trouwens ??? niemand toch....

Gepost door: Sanne | 19-10-04

*** wat een bende ergerniswekkende reacties hier! als fan van de P!nk lady site bevestig ik volmondig: Eva Pauwels is een kieken en ziet er afschuwelijk uit, schatje zou de P nog niet eens willen als hij gratis was met haar er in! En ik kan enorm goed begrijpen dat dat een verkeerd beeld geeft van het lesbisch zijn en dat kunt ge niet vergelijken met heteros zoals sanne probeert, dat is gewoon iets helemaal anders!
Groeten!

Gepost door: g*lover | 21-10-04

JANNINE jannine, ge snapt da ni goe ze tis gewoon da doeje ni tegenover u kinderen naakt in de boekskes staan zelfs uit respect voor jacques
!

Gepost door: charlie | 26-10-05

eva pauwels eva pauwels vind ik nu wel ne toffe madame zenne
die is knap ook
ik vind dat ze recht heeft op een leven samen met een vrouw, groetjes

Gepost door: darly | 27-01-08

eva pauwels 1 antwoord,
t'is goed in eigen hart te kijken voor het slapen gaan als ik van dageraad tot avond niemand pijn heb gedaan????????????

Wie onschuludig werpe de eertse steen , maar t'zallen er waarschijnelijk nie veel zijn

Marnik

Gepost door: Marnik | 20-09-08

De commentaren zijn gesloten.