29-09-04

MEDIA - Andre Hazes

Zelden zo'n gekte meegemaakt als na de dood van Nederlands charmezanger Andre Hazes. Een dronkelap die plots een echte volksheld bleek te zijn. Jammer dat pas na zijn dood zijn cd's weer beginnen te verkopen als zoete broodjes.
 
Ongezien ook, die gekte. Een herdenkingsplechtigheid in de Arena. Kan het nog gekker ? Kist op de middenstip (jeeeeeezus) en een stadium vol met 50 000 fans die luidkeels al zijn bekende nummers meebrullen. Het leek wel een voetbalmatch.
 
Wat ik me afvraag : is dit nog normaal ? Moeten we op zo'n manier van iemand afscheid nemen ? Ik verkondig nu meer dan ooit: rare jongens die hollanders !!!

17:50 Gepost door Lisbeth | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

28-09-04

MEDIA - Eva Pauwels

Wie de voorbije weken in ons Belgenlandje vertoefde, kon er niet naast kijken. Bijna op elke cover van onze roddelblaadjes stond er wel een foto van Eva Pauwels. De ene foto al wat uitdagender dan de andere.
 
Het is een echte klucht geworden. Het begon enkele jaren terug, toen mooie uitbundige Eva een relatie begon met niemand minder dan Jacques Vermeire. Ze kregen samen kindjes, maar gingen toch uiteen. Waar het mis is gelopen? De borstvergroting? Ik zou het niet weten.
Ons aller Eva zocht steeds meer de publiciteit op. Naaktreportage in de Cover... en toen het wat rustiger werd was de tijd gekomen voor een nieuw sensationeel verhaal: haar outing als lesbienne en haar nieuwe relatie die in de Story uitgebreid te volgen was. We lijken steeds meer op elkaar, zo luidde het toen en meteen schoor ze al haar mooie haren af. Ook een tattoo op haar schouder moest haar band met vrouwlief versterken.
 
Meteen stond niets haar succes in de weg. Een eigen tv programma, stel je voor! Dat het een platvloerse en nietszeggend programma werd, dat moeten we er maar bijnemen.
Ondertussen loopt haar relatie ten einde: jaloezie, zo staat het in de Story. Wie genoeg heeft van die soapverhaaltjes en enkel plaatjes wilt: effe de P doorbladeren (momenteel mogen we haar bewonderen op de cover van de nieuwe P samen met mooie Joyce) of je een Maxim kopen (of hoe noemt dat boekske).
 
Kijk, we hebben niks tegen Eva, natuurlijk niet. Waarschijnlijk is het een heel spontane vrouw. Maar de manier waarop ze haar al dat niet lesbisch zijn beleeft, daar hebben we moeite mee. Het lijkt wel een bevestiging van alle vooroordelen: je weet wel, kort haar, je jongensachtig gedragen. Terwijl wij net moeite proberen te doen om er super vrouwelijk uit te zien.
 
Ook het feit dat er zoveel bekende vlamingen in de boekjes komen pronken met hun nieuwe liefde, kinderen, het zwanger zijn of hun nieuwe woonst. Wat is het toch fijn te weten dat Will Tura een gigantische zwembad in zijn achtertuin heeft en dat alles ok is met Veronique de Cock. Jongens, is er echt geen interessanter nieuws te rapen ? Laat iedereen zijn eigen leventje leiden, scherm je priveleven af van de buitenwereld en je vermijdt heel wat roddels of leedvermaak...

16:57 Gepost door Lisbeth | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |