20-05-05

FOTO - Spencer tunick in Brugge

Spencer Tunick heeft het weer gedaan. Naaktfotografie in hartje Brugge. Jammer dat het tijdens onze vakantie viel, want ik had best mee willen doen. Lijkt me best spannend om zo in je nakie door een stad te lopen. Een van mijn fantasieen.
 
Op de foto: der is er toch wel een die alles verpest zeker...


17:08 Gepost door Lisbeth | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Spannend Lijkt me inderdaad spannend. Hoewel, de media die er zo opspringt. Dan ga ik denk ik liever eens naar een naaktstrand.

@foto: Amai, komt dat tegen. Die kan zich niet inhouden.

Gepost door: Michel | 23-05-05

Wat houdt u tegen? Wel ik heb meegedaan en ik moet zeggen, het was de moeite. Het duurde alles samen maar een kleine 10 minuten, waardoor je snel zoiets had van 't is al gedaan. De volgende installatie van Spencer is in Engeland (Gateshead). Trouwens, ik zou het tof vinden mocht het voor Brugge hierbij niet ophouden; stel je voor: een nieuwe 'movement' die ontstaat en regelmatig gelijkaardige zaken organiseert (zonder pers). Ik denk dat je zou verschieten hoeveel mensen daarvoor te vinden zijn, dus: wat houdt je tegen om dit in gang te zetten?

Gepost door: jo | 31-05-05

funny joke some joke as on a dutch blogsite! sorry gotcha

Gepost door: black francine | 23-06-05

Omg voor de onwetende Michel die foto is dus getruckeerd... dat druipt ervan

Gepost door: ik | 06-02-06

Naakt algemeen Fotosessie's van Spencer Tunick, de WNBR, reclamefilmpjes voor ADSL, steeds meer en meer wordt duidelijk dat Belgen het niet zo moeilijk met bloot hebben als men op het eerste zicht zou aannemen. Deze reputatie hadden we natuurlijk te danken aan het feit dat we jarenlang als enige land geen naaktstrand hadden. Dit jaar (2006) zou er echter een tweede naaktstrand bijkomen, dus stilaan doen we een inhaalbeweging.
Bloot, de ene doet het voor de kunst, de ander uit verbondenheid met de natuur, de ander gewoon omdat hij dat leuk vindt; meer en meer begint men toch in te zien dat naakt niet altijd seks hoeft te betekenen en dat zwemkledij op het strand eigenlijk toch geen enkele zin heeft.
Ik wil dit nog even verduidelijken: ik zal de laatste zijn om te zeggen dat seks mij niet interesseert, maar als ik op het strand naakt met mijn kinderen voetbal, heeft dit niets met seks te maken.
's Zomers naakt in de tuin zitten of werken, een sigaretje roken, internetten, rusten of whatever, heeft evenmin met seks te maken als douchen. En douchen doe je toch ook niet in zwembroek?
Niet iedereen moet naturist of nudist zijn, maar mag wel eens nadenken over hoe het komt dat men zonder er bij na te denken, automatisch iets aantrekt, ook als de omstandigheden dit niet noodzakelijk vereisen.
Niet iedereen moet bloot gaan lopen, maar als men het van een ander tolereert, staan we al een stap verder.
Meer info op http://www.naakttoerisme.be en
http://www.naaktzwemmen.be

Gepost door: willy | 09-02-06

aok sapıklarrrrrrrrrr.............

Gepost door: aok | 10-04-06

De commentaren zijn gesloten.