13-01-06

FILM - Saw II

Jaja, het is er eens van gekomen, we hebben hem gezien: Saw 2. Naar mijn bescheiden mening een kei-goeie horror-prent. Spannend van begin tot eind, kei-veel bloed, ... Dat de personages diepgang missen, who cares? Daarom draait het niet he in soortgelijke films.

 

Misschien voor diegenen die hem nog nie kennen, het uitgangspunt: "Hoever is men bereid te gaan om te overleven?" Met andere woorden: sluit een aantal mensen op in een huis en laat hen een aantal gruwelijke opdrachten vervullen om in leven te blijven. Want geef toe, je oog uitsnijden met een aardappelmesje of sterven, het is geen gemakkelijke keuze. Reden achter deze spelletjes: veel mensen weten niet wat echt leven inhoudt en verdienen niet beter...

16:52 Gepost door Lisbeth | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Saw 2 Ik heb de eerste gezien en vond ik die tweede film nogal overbodig, maar dat heb ik wel vaker met sequels. Ik vraag me af wat je van Hostel gaat denken. Deze film gaat iets verder dan Saw, ook met de karakters. Maar weet, dit is pure horror. Teveel karakter-ontwikkelingen en je verliest je publiek. Er blijft qua genre nog steeds een groot verschil tussen 'Saw' en bijvoorbeeld 'The Others'.

Gepost door: dave | 11-02-06

De commentaren zijn gesloten.