23-05-06

RESTAURANT - Los Tropicos (Antwerpen)

Als we eens lekker Mexicaans / Braziliaans willen eten, dan gaan we het niet in Gent zelf zoeken, maar trekken we naar Antwerpen. Los Tropicos staat al jaren op ons favoriete restaurants-lijstje en daar blijft het voorlopig staan. Het interieur is best gezellig - maar druk, de bediening is vlot en soepel en het eten mag er best wezen. Bovendien zijn de prijzen best schappelijk. What else zouden we nog kunnen wensen? 

Fiche:
 Los Tropicos - Van Cuyckstraat 2 - Antwerpen
Tel: 03.231.99.64
Website : http://www.restaurant-tropicos.com
Prijzen: rond de 45 euro
Onze beoordeling:  4,5 / 5 (omdat perfectie niet bestaat)

Commentaren

hi Leentje Je krijgt zo weinig reacties hier Leentje.

Gepost door: urbain | 25-05-06

das idd een heel lekker adresje ben er al meerdere malen gan eten en nog gene enkele keer teleurgesteld in het eten , alleen kan het er idd soms heel druk zijn , reserveren is dan ook een must , zeker als je met een man of 20 een verjaardags etentje organiseerd zoals wij in maart deden , ze hadden ons rond een grote tafel gezet maar die was wat aan de kleine kant ...maar we hebben ons er niet aan laten storen en hebben vollop genoten!

Good taste! ;-)

groetjes

Gepost door: laminata | 01-06-06

restotip.be forum Hallo

Eerst en vooral proficiat met uw interessante blog !

Ik heb vanaf 17 augustus een forum lopen via www.restotip.be waar iedereen zijn favoriete restaurants, bistro's en andere eetgelegenheden kan noteren. Ook is er natuurlijk ruimte voor wie vragen wil stellen over bepaalde aangelegenheden. Wie gewoon wat wil komen lezen wat anderen schrijven is natuurlijk ook van harte welkom.

Het 'bevolken' van zo een restaurantbeoordelings-forum is geen eenvoudige zaak. Daarom doe ik een oproep aan culinaire fanaten zoals U om even de tijd te nemen om het forum te bezoeken, de gratis registratie te doen en enkele kleine recensies over jouw favoriete zaken te schrijven. Of misschien ook es op uw blog de website te vermelden met mijn vraag?

Mag ik op uw medewerking rekenen, het zou mij en ook vele andere culinair geinteresseerden die op het forum zullen terecht komen een intens plezier doen !!!

Later zal de site www.restotip.be ook nog uitgebreid worden en zal er plaats zijn voor links naar blogs, websites enz.

Met vriendelijke groeten
Vincent
Beheerder www.restotip.be

Gepost door: restotip | 22-08-07

maar 1 leuk adresje? Hej, het wordt tijd dat hier nog eens wat besproken wordt ;-). Er zijn veel leuke plekjes hoor in en rond Antwerpen. Dit restaurantje is er één van, op een boogscheut van het Sportpaleis in Merksem! Enne... met een chef die van het Pomphuis komt :) Lang leve de Antwerpse gastronomie!

Gepost door: Niels | 12-01-08

Nooit meer. Dat was de unanieme slotsom van drie vrienden en mezelf toen we er op dinsdagavond 21 juli 2009 tafelden.

De bediening was ronduit lomp. Een "perrier" werd gebracht als een "daiquiri", een "taco" werd opgediend als "taquitos". Het duurde bijna een uur vooraleer de voorgerechten (drie gefrituurde gerechtjes - waarvan één verkeerd geleverd - en één soepje) werden geserveerd, en het hoofdgerecht volgde tien minuten later.

Het gevogelte in de taquitos en het hoofdgerecht 'mole poblano' was uitgedroogd en de porties schrijnend klein. Bijna 23 euro voor een fles rode Casillero del Diablo die je bij Delhaize voor nog geen 7 euro vindt, was ook nogal overdreven.

Bovendien was het restaurant broeierig heet, en de toiletten beknepen klein.

Conclusie: nooit meer, en zeker niet aan te raden!

Gepost door: Jan | 22-07-09

uitzicht binnen gezellig, wel heel druk en lawaai dus niet altijd makkelijk om elkaar te verstaan. Eten was goed, maar niet uitstekend. Ik vind wel dat het duur is navenant wat je krijgt. ben hier nu eens gewest, maar heb geen behoefte om een tweede keer te komen. Bediening was vriendelijk maar wel rommelig.

Gepost door: Ingrid | 25-09-10

De commentaren zijn gesloten.