02-10-06

Fashion - Kaat Tilley

Wondermooi, maar een beetje te duur: de nieuwe collectie van Kaat Tilley...

kaattilleykaattilley2

21:50 Gepost door Lisbeth in Fashion | Permalink | Commentaren (2) | Tags: tilley, collectie, mode, kaat tilley, fashion |  Facebook |

Commentaren

te DUUUUUUR??? beste,wat is te duur?heb je zelf al eens iets vervaardigd?bv een ei gebakken zonder uitlopen? of een knop aangnaaid? die er na 5 min. afvalt?of is het gewoon te duur omdat het iemand van bij ons is?onze Kaat staat boven of op zijn minst op een even hoog niveau als de heel dure buitenlandse ontwerpers,dus wat is duur?

Gepost door: verwilst | 24-01-07

Star69, eerste talentshop in België Star 69

Kammenstraat 55
2000 Antwerpen
03/ 227 11 75

DIEPENBEEK , 10 maart 2007
Persbericht

Unieke designerkledij aan een betaalbare prijs!

star69 is de eerste talentshop in België. Het unieke concept geeft jonge, beginnende modeontwerpers de kans om hun creaties te tonen en te verkopen. star69 staat garant voor kwalitatieve designerkledij aan een betaalbare prijs. Uiteraard heeft star 69 heeft ook andere merkkleding in huis.
Op dit hebben al meer dan 20 ontwerpers uit heel Europa hun collectie bij star69 gehangen. De talentshop helpt hen naam en cliënteel op te bouwen, zonder dat ze aan artistieke vrijheid moeten inboeten.
star69 is gevestigd in de hipste straat van Antwerpen. De Kammenstraat, in het Sint-Andrieskwartier, ligt vlak bij het winkelcentrum.
Het doelpubiek varieert van 20 tot 25 jarige vrouwen die op zoek zijn naar unieke, stijlvolle stukken. De winkel heeft ook een beperkte mannencollectie. Hoewel het om designerkledij gaat zijn de stukken in de winkel nooit duurder dan 125,00 euro.
Eef Janssens, zette haar eerste stappen in de modewereld toen ze op haar zevende meedeed aan een ontwerpwedstrijd voor Barbie. Ze behaalde hier de tweede prijs. Na eerst de studies animatiefilm gevolgd te hebben stortte ze zich op haar grootste passie: mode! Zo volgde ze ondermeer les aan de Academie van Maastricht en slaagde ze met onderscheiding in de mode opleiding van Syntra Hasselt. Eef was laureaat bij de Damart-ontwerpwedstrijd en werkte achter de schermen mee aan modeopdrachten bij ‘De Topmanager’ en ‘Texticles’ bij Villa Basta.
www.star69.be

Einde persbericht

Voor meer informatie kan u bellen naar Eef Janssens: +32 3/227 11 75
+32 495/40 35 65 star69talentshop@hotmail.com

Gepost door: Tracy | 24-03-07

De commentaren zijn gesloten.