03-08-07

Politiecombi speelt bejaarde kwijt aan 12 km/u

Dit is zo hilarisch dat ik het jullie niet wou onthouden. Stel je voor: een politiecombi zet de achtervolging in op een bejaarde in rolstoel. De rolstoel rijdt niet sneller dan 12km/h maar toch zijn de agenten er in geslaagd om de "voortvluchtige" kwijt te spelen. Het lijkt Belgie wel.  :)

De details:
Verkeerschaos
De agenten richtten hun aandacht op de grijsaard omdat hij op een druk kruispunt verkeerschaos veroorzaakte. Ze wilden hem langs de kant zetten, maar zo had deze kranige gepensioneerde het niet begrepen. Hij gooide zijn voertuig in de 'hoogste' versnelling en 'scheurde' er vandoor. Ongelooflijk maar waar: wat later waren de hoeders der wet zijn spoor volledig bijster.

Scheldende opa
Ingenieur Ian Hardy zag alles voor zijn neus gebeuren en aarzelde niet het vreemde spektakel op camera vast te leggen. "Hij kwam de straat uit met een hele file van auto's achter hem, terwijl de politiecombi op het gemakje naast hem bleef rijden. Alle chauffeurs moesten er mee lachen, want hij trakteerde die agenten de hele tijd op scheldwoorden."

Rond punt
Tot het bonte gezelschap een rond punt naderde en de man de grote verdwijntruc uit zijn mouw schudde. "De agenten kwamen aan mij vragen of ik toevallig een oudere persoon op een scooter gezien had. Ze zagen er wat gegeneerd uit, ik durf wedden dat ze nu de pispaal van het korps zijn", aldus Hardy. De bejaarde kon uiteindelijk door een andere patrouille klem gereden worden.

13:45 Gepost door Lisbeth in Bizar | Permalink | Commentaren (0) | Tags: politie, achtervolging, bejaarde |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.